Øjenvippe shampoo er ren selvforkælelse

Når du tænker på en shampoo, forestiller du dig måske en bogstavelig flydende shampoo til håret. Men der findes også en slags “shampoo” til øjenvipper! Ja, det er sandt – der findes faktisk shampooer, der er lavet til at vaske og rense øjenvipper. Den er særlig effektiv hvis du har falske øjenvipper og har svært ved at rense dem. Ydermere er den også god hvis du bruger meget mascara. Derfor kan øjenvippe shampoo være med til at holde dem sunde, og være med til at få dem til at vokse. Køb vippeshampoo i dag

Shampoo er en vigtig ting at bruge alle steder på kroppen

Der er et par grunde til, at du bør bruge shampoo til alt slags hår. For det første hjælper shampoo med at fjerne snavs, olie og produktophobninger fra dit hår. For det andet hjælper shampoo med at pleje dit hår og gøre det blødere og glattere. For det tredje hjælper shampoo med at fjerne uønskede lugte fra dit hår. Endelig kan shampoo være med til at forbedre dit hårs generelle udseende. Dermed kan shampoo også være en effektiv måde at få dine hår til at vokse en lille smule hurtigere, ifølge nogle undersøgelser. Alt i alt, er det en god måde at få renset både huden under hårene og selve hårene. Samtidig med man giver dem lidt fugt.

Vidste du at

Øjenvipper er specielle, fordi de er et af de få hår på vores krop, som ikke er nødvendige for vores overlevelse. Derfor er det helt i orden at springe en dag eller to over at plukke eller vokse dem – dine øjne vil stadig fungere helt fint! Mange mennesker kan dog godt lide at have øjenvipper, fordi de får deres øjne til at se større og mere vågne ud. Og for folk, der bruger falske øjenvipper, er det særligt vigtigt at holde dem rene og fri for ophobninger. Det er her, øjenvippeshampoo kommer til nytte!

Almindelig shampoo er ikke godt nok

For at kunne bruge shampoo til dine øjenvipper skal du bruge en øjenvippeshampoo, der er udviklet til dette formål. Din almindelige shampoo er ikke nok! Du vil have en særlig type shampoo, der er lavet specielt med dine øjenvipper i tankerne. Det betyder, at den har brug for andre ingredienser end almindelige shampooer. For det første skal den indeholde naturlige olier og ekstrakter, der hjælper med at pleje dine vipper og reducere krusethed. En øjenvippe shampoo skal også være mildere og mere skånsom end almindelig shampoo, da den skal tæt på øjet. Du kan derfor komme til skade ved at vaske øjnene i almindelig shampoo.

Her er nogle tips til, hvordan du bruger øjenvippe shampoo:

  1. Gør dine vipper våde med varmt vand.
  2. Påfør en lille mængde øjenvippeshampoo på dine fingerspidser.
  3. Gnid shampooen ind i dine vipper, men sørg for at undgå at få den i øjnene.
  4. Lad shampooen sidde i et minut eller to, og skyl derefter med varmt vand.
  5. Tør forsigtigt dine vipper med et blødt håndklæde.