Kasper kan lide øl.

Kasper kan lide øl.

At Kasper var glad for en kold øl, var bestemt ikke en hemmelighed. Alle vidste det, uanset om det var vennerne, kollegaerne på jobbet eller familien. Kasper var altid frisk på en kold fra kassen. Kasper var også sine venners ven, skulle man flytte køres i lufthavnen eller male udestuen, kunne man altid regne med Kaspers hjælp, altså hvis man lige sørgede for at køleskabet var fyldt op med kolde øl. 

Faktisk var det ligegyldigt hvornår man havde brug for Kaspers hjælp, Kasper kunne skylle en kold øl ned uanset tidspunktet på dagen. Nogle vil måske påstå at Kasper drak lidt for meget, onde tunger vil måske endda sige alt for meget, mange omkring Kasper kunne godt forstå hvis han havde brug for en ekstra øl i ny og næ. For kendte man Pia hans kæreste, så kunne man godt sætte sig ind i at det ikke var nemt at være Kasper.

Pia var nok det man på dansk ville kalde “en strid harpe” altid på nakken af Kasper, altid forsøgte hun at stoppe ham når han forsøgte at tage en kold øl med vennerne. Pia var altid festens lyseslukker, hende der ringede Kasper hjem når det var allersjovest. Var Pia med i selskabet sad hun altid og brokkede sig over hvor mange øl Kasper drak. Kasper grinede altid af det og sagde: “Nu hvor hun alligevel var sur, kunne han ligeså godt tage en til “. Det var altid den samme sang med de to. Kasper skabte festen og Pia slukkede den.

En pludselig forandring.

Pludselig en dag ændrede alt ting sig, øl Kasper drak ikke længere øl, faktisk drak han slet ikke alkohol længere, Kasper havde vidst nok været i alkoholbehandling, så nu var han stoppet helt med at drikke alkohol. Rygtet ville vide at Kasper skulle være far!
Han ville give sin søn et bedre liv og opvækst end det han selv var vokset op med, troede faktisk ikke at Kaspers opvækst og barndom var så slem, kan faktisk godt huske Kaspers far Preben, Preben var en festlig gut, en vennernes vender aldrig sagde nej til en kold øl.