Hvad er lysterapi godt for? Et væld af fordele, herunder men ikke begrænset til forbedret humør, nedsat inflammation og boostet kognitiv funktion!

Lysterapi er en behandling, der bruger stærkt lys til at forbedre humør og søvn. Det bruges ofte til at behandle sæsonbestemt affektiv lidelse (SAD). Lysterapi bruges også til behandling af nogle typer af depression og bipolar lidelse. Det bruges til at behandle døgnrytmeforstyrrelser, såsom forsinket søvnfaseforstyrrelse, fremskreden søvnfaseforstyrrelse og ikke-24-timers søvn-vågen-syndrom. Lysterapi kan også bruges til andre tilstande som bestemt af din læge. Lysterapi kan også bruges til formål, der ikke er anført i denne medicinvejledning. Følg alle anvisninger på din medicinetikett og emballage. Fortæl hver af dine sundhedsudbydere om alle dine medicinske tilstande, allergier og al medicin, du bruger. Du bør ikke bruge denne medicin, hvis du er allergisk over for lysbehandling eller sollys. Din hud kan være mere følsom over for lys under behandlingen.

Lysterapilampe 10.000 lux tilbyder lysterapi af højeste kvalitet for at hjælpe med at forbedre dit humør og din energi.

Lysterapilamper er en fantastisk måde at få din daglige dosis lys på. De giver 10.000 lux lys, hvilket er den anbefalede mængde lys at få hver dag. De er en fantastisk måde at forbedre dit humør og energiniveau på, og kan endda hjælpe dig med at sove bedre. De er effektive og billige. Lad dig ikke narre af marketingudtryk som fuld spektrum eller blegning. Du vil have mere lys, ikke mindre. Du kan få fordelene ved fuldspektret lys fra en lav-watt glødelampe eller LED-pære. Og du skal ikke bekymre dig om belysning, der er for hvid. Det menneskelige øje er i stand til at tilpasse sig enhver form for lys, forudsat at det er lyst nok. Bare sørg for, at du ikke stirrer på en svag lampe i timevis.

At belyse dit hjem på den rigtige måde kan gøre hele forskellen

Lys er et af de vigtigste elementer i fotografering. Det kan bruges til at skabe stemning, dybde og atmosfære. God belysning kan gøre et godt billede fantastisk, mens dårlig belysning kan ødelægge selv det bedste billede.
Der er tre hovedtyper af lys: naturligt, kunstigt og studie. Naturligt lys er det lys, der kommer fra solen. Det er den mest eftertragtede type lys, fordi det er gratis, og det skaber et varmt, naturligt look. Kunstigt lys er enhver form for lys, der ikke er naturligt. Det kan enten være menneskeskabt eller genereret af en maskine. Studiebelysning er en form for kunstigt lys, der bruges i fotostudier. Den er meget kontrollerbar og kan bruges til at skabe en bred vifte af udseende. Naturligt lys Naturligt lys er den mest eftertragtede type lys til studiefotografering. Det er også lige under næsen på dig! Brug vinduerne i lobbyen.

Link til artiklen

bedste lysterapilampe