Gør hjemmet eller terrassen mere hyggelig med trægulve

Når det kommer til indretning og valg af gulve, er der specielt et valg, der er meget populært. Dette er nemlig trægulve. De har en helt bestemt stemning, som andre gulve altså ikke helt kan give til hjemmet eller terrassen. Skal du til at skifte gulv eller få piftet terrassen op? Så læs lidt mere om trægulve og hvad det kan gøre ved dit hjem eller din terrasse.

Trægulv til hjemmet indendørs

Dit hjem skal altid være det hyggeligste sted at være. Dit hjem er et af de steder, du tilbringer mest tid. Det er desuden også det sted, hvor du skal have tid til at slappe af og nyde livet. Trægulve kan bruges overalt i hjemmet, men er primært godt til stuen og værelser, hvor klinker ofte bruges i køkkenet og på badeværelset. Trægulv er med til at til at give en mere naturlig, rolig og hyggelig stemning. Klinker er mere moderne måske, men vil man gerne have naturen med ind i hjemmet og går man mere op i hygge en at være moderne, er trægulv klart en god ide. Boen trægulve er dog både moderne og hyggelige gulve af træ. Så du kan sagtens have fokus på hyggen uden at give slip på den flotte og moderne stil. Du kan finde trægulve og mange flere byggematerialer hos Knud Larsen Byggecenter. Boen trægulve har masser af forskellige trægulve at vælge imellem. Der er mørke, lyse, matte, hvide, brune og nærmest gråfarvet træ. Boen trægulve er specielt populære, grundet deres flotte designs og de mange valgmuligheder. Om du ønsker et lyst hjem med en sommerhusagtig fornemmelse eller noget mørkt gulv, der gør hjemmet mere mørk og hyggeligt er altså helt op til dig.

En terrasse med trægulv

Udover de fine Boen trægulve, kan man også vælge en terrasse med trægulv. Mange vælger at bruge fliser, men vil man have et lidt mere naturligt og sommeragtigt udseende til terrassen kan nogle terrassebrædder af træ være den rigtige vej at gå. Her har man en konstruktion af træ, der er lidt over jorden. Det er altså lidt hævet over jorden, hvilket også kan se pænt og moderne ud. Ligesom med Boen trægulve kan man vælge mellem en masse terrassebrædder. Om det skal være mørkt, lyst, hvidt eller have et specielt design? Du kan helt sikkert finde en masse, der passer perfekt til dit hjem. Har du for eksempel et lyst hjem, kan lyse brædder passe perfekt. Med en terrasse af træ, kan du matche det med lækre havemøbler af træ, eventuelt i en mørkere eller lysere farve, alt efter dit valg af terrassebrædder. Det kan være en god kontrast til farven af brædderne og på den måde kan du gøre terrassen rigtig flot. Samtidigt er en terrasse af træ perfekt til sommeren og har blandt andet den fordel, at træet ikke bliver brandvarmt at gå på med bare fødder, når solen står højt.