Gør børneværelset hyggeligt med en sengehimmel

En sengehimmel vil hjælpe dig, der skal skabe og indrette et børneværelse. Sengehimlen vil byde velkommen til en god nattesøvn, men samtidigt også flere timers leg. Med en sengehimmel kan du altså skabe en børnevenlig atmosfære til dit barn og vennerne.

Sengehimlen kan man finde i forskellige farver, og dette vil være en fordel, når du skal indrette børneværelset i dit hjem. En sengehimmel vil du og dit barn helt sikkert få glæde af. En tryg søvn til dit barn, og et stilrent element til børneværelset.

Giv børneværelset en barnlig ånd

Med en sengehimmel kan du hurtigt få skabt en børnevenlig atmosfære, hvor børnene vil elske at lege. For barnet vil den skabe en følelse, der siger velkommen.

Når det er sovetid kan den lille glæde sig til, at kunne sove i fred og blive omkranset af en sengehimmel. Denne sengehimmel vil skabe ro, for barnet der snart skal sove. Sengehimlen vil glæde børnene, og der bliver nu rig mulighed for nye lege.

  • Nye legemuligheder for den lille

Med en sengehimmel giver det dig rig mulighed for, at give nye legemuligheder for den lille. Her kan den lille tage sit legetøj med, og så kan legen omkranses, så den lille kan være for sig selv.

Sengehimlen er flytbar, så ved at placere den et andet sted, end lige over sengen, bliver mulighederne for nye lege bredere. Her kan barnet og venner sidde inde, og have sin egen lille fest under den fine sengehimmel. Her har de mulighed for at lege for sig selv, og skabe deres egen hyggekrog.

En rolig nattesøvn

En sengehimmel vil virke beroligende for dit barn – dette kan være med til dit barn for en mere beroligende nattesøvn.

Ved at være omkranset af sengehimlen vil barnet føle mere tryghed. Dette gør barnet mere roligt, så dermed vil søvnen blive mere rolig. Samt skaber sengehimlen mere mørke, så barnet ikke bliver lige så forstyrret af lys der rammer ind på værelset.

En hyggelig oase

Ved hjælp af en masse bamser og puder kan du skabe den hyggeligste lille oase til dit barn. Dette kan blive barnets “safe place” hvor han/hun altid er velkommen til at slappe af.

Her kan også lukkes af, ved at trække sengehimlen helt rundt, så barnet er helt omgivet af stoffet. Dette vil være den fineste hyggekrog for barnet. Med tiden kan der sættes lyskæder op, så barnet rigtig kan få sig sit eget sted.

Lav børneværelset til en legeplads

Med en sengehimmel kan du altså skabe den ultimative barnlige ånd på værelset. Dette vil være med til at byde besøgende børn velkommen. Sengehimlen giver et tvist af, at her må der godt leges igennem.

Du kan også nemt få værelset til at se mere stilrent ud. Ved hjælp af de forskellige farver, har du muligheden for at skabe balance mellem farverne. Ved at holde en rød tråd mellem farverne vil der automatisk virke mere overskueligt og mindre rodet. Dette er en fordel, specielt når det er på et børneværelse.

Det er vigtig for barnet at få en god nattesøvn, og med sengehimlen kan du altså også hjælpe det godt på vej. Når barnet føler tryghed vil søvnen automatisk blive bedre, og dette vil sengehimlen helt klart bidrage til.

En sengehimmel kan også sagtens sættes andre steder. For eksempel kan den placeres i legehjørnet i stuen. Den lille vil helt sikkert være vild med, at have sit eget sted i stuen. Der har han/hun også mulighed for at lukke af, og dermed altså lege for sig selv.