Dine bumser og deres placering fortæller intet om dig

Dine bumser og deres placering fortæller intet om dig. Om du har bumser i hovedbunden eller bumser i hårgrænsen, eller på baller og lår, det er fuldstændigt lige meget hvor du har dem, det fortæller intet om dig som person. Uren hud har ikke noget med at være uren at gøre. Om du har bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden handler overhovedet ikke om hvor tit du går i bad, eller om hvor tit du vasker hår, eller om du nu også bruger sæbe nok. Har du bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden handler det oftest om en ubalance inde i kroppen.

Hormoner og bumser går hånd i hånd

Hormoner og bumser går hånd i hånd, hele livet i gennem.

Når du er ung er dine bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden et udtryk for at der er hormoner på spil. Bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden skyldes i den periode at dine hormoner ræser af sted for at finde deres rette plads. Har du bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden har det absolut ikke noget med andre forhold at gøre.

Når du bliver ældre kan du opleve bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden hvis du eksempelvis er gravid, eller endnu senere går igennem overgangsalderen. Undervejs kan der også opstå bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden hver gang du har menstruation. Igen er det hormoner der ræser af sted for at finde deres rette plads i den nye tilstand.

Det har aldrig noget med hygiejne at gøre.

Bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden

Det kan kan være irriterende. Du synes måske oven i købet at bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden er direkte grimme. Husk på at de bare er et udtryk for en ubalance inde i din krop og ikke har noget som helst med resten af dig at gøre. Desuden går de jo væk igen.

Du synes måske at din urene hud altid kommer på de mest upassende tidspunkter. Det kan du have ret i. Faktisk kan stress også være en årsag til urenheder i ansigtet og alle muligt andre steder, som måske er endnu mere irriterende.

Tænk dine bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden væk

At tænke dine bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden væk er faktisk ikke umuligt. Det handler om at tinge forbi dine bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden. Altså at kigge i spejlet og se på alt det som er pænt og som du holder af, i stedet for at have fokus på dine usikkerheder. Læg mærke til alt, hvad der er skønt ved dig selv. tænk pæne tanker om dig selv. både dit ydre jeg som har bumser i hårgrænsen eller bumser i hovedbunden og alt muligt andet, men også dit indre jeg. Dit indre jeg og det billede du har af dig selv er det vigtigste.