2 gode regnskabsprogrammer til danske virksomheder

Der findes mange regnskabsprogrammer i Danmark, og det kan være en udfordring at vælge det helt rigtige. For at sige det ligeud, så findes der intet rigtigt regnskabsprogram, da det er meget subjektivt. Der er dog bred enighed om at de to regnskabsprogrammer i denne artikel er nogle af de bedste i Danmark – og specielt hvis det skal være gratis.

En vigtig pointe

Det er korrekt, at det er muligt at lave regnskabet selv, men det kommer med et ansvar. Du skal være sikker på, at du har tiden og viljen til at sætte dig ind i reglerne for hvordan man laver et korrekt regnskab. Derudover skal du også være sikker på, at du rent faktisk kan finde ud af det. Hvis du har forstået ansvaret, så kan du begynde at overveje, om du ikke skulle lave dit eget regnskab.

Er din virksomhed en stor virksomhed, så kan det være, at du har revisionspligt. Her er det måske ikke den bedste idé at gøre det selv, fordi din virksomhed er stor. Det kan være problematisk at holde styr på så mange transaktioner. Derfor vælger mange en revisor. Hvis du leder efter et regnskabsprogram til Bitcoin, så kan du ikke anvende de nedenstående, da de udelukkende er lavet til danske virksomheder. Du bør i stedet søge hjælp på hjemmesider som denne: https://bitcoinrevision.dk/

De 2 på vores liste

De to bedste regnskabsprogrammer, hvis du spørger os, i Danmark er Billy og Dinero. Funktionsmæssigt minder de rigtig meget om hinanden, og af denne grund er det egentlig ikke særlig vigtigt, hvilket af dem du vælger. Det vigtigste er dog, at du kan lide flowet, du kommer til at arbejde med. Begge regnskabsprogrammer har god support, som du kan spørge, hvis du har basale spørgsmål til programmet eller bogføring. Skal du ud i noget mere automatiseret, så har Dinero også lidt dyrere løsninger.